Insta360 X3 Setler Şimdi Satın Al

Insta360 X4 ve Insta360 X3: Yenilikler Neler?

Insta360 X4 ve Insta360 X3: Yenilikler Neler?

Insta360 X4 ve Insta360 X3: Yenilikler Neler?

Insta360 X4 ile 360° kameralarda yeni bir çağ başlatırken , X serisinin en son eklentisinde tam olarak neyin yeni olduğunu merak ediyor olabilirsiniz.

Oldukça da adil! Insta360 X3, Eylül 2022'deki lansmanından bu yana oldukça popüler (1 milyondan fazla birim satıyor) ve hala mükemmel bir seçim olmaya devam ediyor; bu nedenle, X4'teki yeniliklere veya geliştirilmiş olanlara dikkat çekmeye değer.

Insta360 olarak, mümkün olanın sınırlarını zorlamaya ve her yeni sürüme gerçekten göze çarpan özellikler sunmaya büyük inanıyoruz. Burada jeton yükseltmesi yok! Bunu aklımızda tutarak, en önemli ayrıntılara dalalım ve X4 ve X3'te tam olarak neyin yeni olduğunu ve neden yükseltmeyi düşünmenin zamanının gelmiş olabileceğini görelim.

Tam Bir Karşılaştırma

Insta360 X4 Insta360 X3
Maks. 360° Video Çözünürlüğü 8K30fps ve 5,7K60fps 5,7K30fps
Maks. 360° Ağır Çekim Çözünürlüğü 4K100fps 3K100fps
Maks. Geniş Açı Çözünürlüğü/Kare Hızı 4K60fps 4K30 fps
5nm Yapay Zeka Çipi ×
Bit hızı 200 Mb/sn 120 Mb/sn
Ben Modu 4K30fps, 2,7K120fps 1080p60fps
Çalışma Süresi (5,7K30fps, Laboratuvar Ortamı) 135 dakika = %67 daha uzun 81 dakika
Dokunmatik ekran Yüksek mukavemetli Corning® Gorilla® Glass'tan yapılmış 2,5" Dokunmatik Ekran Temperli Camdan yapılmış 2,29" Dokunmatik Ekran
Sağlamlık İki sürümde Çıkarılabilir Lens Korumaları: Standart ve Premium Yapışkan Lens Korumaları (çıkarılamaz)
Hızlandırılmış 11 bin 8K
Vardiya 8K 5.7K
Mermi zamanı 5,7K120fps, 3K240fps 4K@120fps, 3K@180fps
Pil Boyutu 2290mAh 1800mAh

Şu yeni AI Çipini görüyor musun?

X4'ün daha iyi görüntü kalitesi, güç yönetimi ve gelişmiş performans sunabilmesinin büyük bir nedeni var. Bu, yeni eklenen 5 nm yapay zeka çipi sayesinde X4'ü yeni boyutlara taşıyor.

Insta360 X4'te 5nm AI çipinin piyasaya sürülmesi, aksiyon kamerası teknolojisinde önemli bir ilerlemeye işaret ediyor. Bu çip sadece daha küçük değil; belirgin şekilde daha verimlidir ve bilgi işlem performansında %140'lık bir artış sağlar . Bu devasa artış, X4'ün aynı anda daha fazla veriyi işleyebileceği anlamına gelir; bu, kameranın yüksek çözünürlüklerini ve kare hızlarını desteklemek açısından çok önemlidir.

X4'ün çift sensörüyle birleştirildiğinde piksel sayısında dört kat artış olur. Bu geliştirme, çarpıcı 11K çözünürlükte tam piksel örneklemesine olanak tanıyor ve çip daha sonra bunu gerçek 8K panoramik videoyu süper örneklemek ve kodlamak için kullanıyor. Sonuç? Maceralarınıza daha önce hiç olmadığı şekilde hayat veren daha keskin, daha ayrıntılı görüntüler.

8K dönemi burada başlıyor.

X4, 8K30 fps 360° video yetenekleriyle işleri bir adım öteye taşıyor. Bu, X3'ün 5,7K'sından büyük bir adımdır ve özellikle post prodüksiyona daldığınızda size oyunun kurallarını değiştiren daha net, daha ayrıntılı görüntüler sunar. O tatlı, tatlı kaliteyi kaybetmeden çekimlerinizi yeniden kadrajlamak mı istiyorsunuz? Kesinlikle.

Ve eğer tamamen ağır çekime meraklıysanız, X4 size daha da akıcı seçenekler sunuyor. 5,7K artık 60 fps'de, 4K ise muhteşem 100 fps'de, aksiyon dolu her anın bir başyapıt gibi görünmesini sağlıyor.

Her zamankinden daha iyi koruma.

X4 için çekimlerinizin kalitesinden ödün vermeyen daha iyi koruma sunmak için uzun süre ve çok çalıştık. Standart (kutuya dahildir) veya Premium (son derece dayanıklı temperli cam, ayrıca satın alınabilir) olmak üzere iki farklı sürümle sunulan Çıkarılabilir Lens Korumalarını tanıtıyoruz.

Yokuşları kolaylıkla halledin!

X3'ün sabit Yapışkan Lens Korumalarının aksine, bunlar kolayca açılıp kapanabilir, böylece çılgın sürüşler ne olursa olsun kameranızı güvende tutabilirsiniz. Ayrıca kullanıcı arayüzünde, çekiminiz için lens koruyucuları kullanıp kullanmadığınızı otomatik olarak tanımlayabilecek seçenekler de bulacaksınız.

Başka iyi haberler de var: X4, Corning® Gorilla® Glass ile güçlendirilmiş, daha güçlü bir 2,5" dokunmatik ekranla geliyor. Ekran, X3'ün 2,29" panelinden daha dayanıklı ve kullanıcı dostu bir his veriyor. İster hareket halindeyken ayarları değiştiriyor olun ister çekimlerinizi gözden geçiriyor olun, bu ekran buna ayak uydurur!

Daha iyi kullanılabilirlik.

X4'te, Insta360 Ace Pro ile sunduğumuz en popüler eklemelerden ilham alan bazı gerçekten harika yeni özellikler var. İşte X3'teki yenilikler:

Hareket Kontrolü : Daha kolay kontrole merhaba deyin! Gerçekten. Kaydı başlatmak veya durdurmak için elinizi yukarı kaldırın veya fotoğraf çekmek için bir barış işareti yapın. Tamamen hazır olduğunuzda ve düğmelerle uğraşmak istemediğiniz zamanlar için mükemmeldir.

Kaydı İptal Et : Hiç kayda başladığınızda her şeyi berbat ettiğinizi anında anladınız mı? Seni yakaladık. Son çekimi iptal etmek ve silmek için Deklanşör Düğmesini basılı tutmanız yeterlidir. Kameranız için sihirli bir geri alma düğmesi gibidir!

Zamanlanmış Çekim : X4'ünüzü uyanacak, çekim yapacak ve tekrar uyku moduna geçecek şekilde ayarlayın. Bu küçük mücevher, ekstra zzz'ler yakalarken veya maceranıza devam ederken gün doğumu veya hızlandırılmış çekimler gibi çekimler yapmak için mükemmeldir.

Bir motosikletçinin en iyi arkadaşı.

Biniyor muyuz? X4'te iki tekerlekli atış mesafenizi daha iyi hale getirecek bazı önemli güncellemeler var:

Bluetooth Kulaklık Desteği : Cardo, Sena, Asmax, Airide ve Lexinmoto gibi en iyi motosiklet Bluetooth kulaklıkları için yerel destek eklendi. Doğru, AirPod'ların ötesine geçtik (evet, hâlâ destekliyoruz)! Artık atışlarınızı hiçbir ritmi kaçırmadan yönetebilirsiniz.

Otomatik Çizgi Modu : Bisikletinizi açın, X4 açılır ve otomatik olarak kaydetmeye başlar. Hareket halindeyken aksiyonun her parçasını yakalayın. Bu, Döngü Kayıt ile mükemmel bir şekilde çalışarak X4'ün kendi araç kameranız olmasını sağlar ve uzun görüntüleri kaydırırken kart alanından ve zamandan tasarruf sağlar.

Yuvarlanmaya hazır mısın?

X4, 8K yerel desteği, daha yüksek kare hızları, yapay zeka destekli özellikleri ve daha fazla dayanıklılığıyla 360° kamera pazarında önemli bir atılımdır.

Yaratıcıların bir aksiyon kamerasından bekleyebilecekleri konusunda gerçekten yeni bir standart; 360° cep tipi aksiyon kamerası veya Tek Lens Modu aracılığıyla geleneksel bir aksiyon kamerası olarak sorunsuz bir şekilde çalışıyor. İster X3'ten yükseltme yapıyor olun ister Insta360 ailesine yeni geçiş yapıyor olun, X4, bizden en son gelişmeleri öğrenmek ve deneyimlemek için ikna edici nedenler sunar.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.