Insta360 X3 Setler Şimdi Satın Al

Atomos Ninja 5.2'' 4K HDMI HDR izleme ve RAW Kayıt Yetenekleriyle

20-02-2024 17:05
Atomos Ninja 5.2'' 4K HDMI HDR izleme ve RAW Kayıt Yetenekleriyle

Atomos Ninja 5.2'' 4K HDMI HDR izleme ve RAW Kayıt Yetenekleriyle Hemen İnceleyin


Güncellenmiş işletim sistemi, HDR izleme ve RAW kayıt yetenekleri ile Atomos Ninja 5.2" 4K HDMI Kayıt Monitörü, bir sonraki çekim setinizde kullanmak için ideal olan 5.2" bir kamera monitörü ve kayıt cihazıdır. Bu monitör, DCI 4K HDMI görüntüsünü destekler ve uyumlu kameralarla ProRes RAW'u 6K'ya kadar kaydedebilir. Ninja, önceki modelleriyle aynı form faktörünü korur, böylece mevcut ekipmanınızla kolay entegrasyon için çoğu Atomos monitör aksesuarıyla uyumludur.
AtomOS 11 İşletim Sistemi
Yeni Ninja için tasarlanan AtomOS 11 işletim sistemi, monitörünüze daha sezgisel bir işlem için geliştirilmiş simge arayüzü ve yeni özellikler ekler. Focus Peaking, Zoom, Atomos ve ARRI False Color, EL Zone renkli pozlama, Güvenli Alanlar, Kayıt Yardımı, Oynatma Yardımı, SegmentPro ve Cine Guides gibi birçok monitör yardımcı fonksiyon mevcuttur. AtomHDR işleme motoru, gerçek zamanlı Log'dan PQ/HLG önizlemeye izin verir.
5.2" Dokunmatik Ekran
Ninja'nın 5.2" IPS dokunmatik ekranı, 1920 x 1080 çözünürlüğü ve 1000 cd/m² parlaklığı ile geniş gün ışığında görüntüleme olanağı sunar. 10-bit renk işleme, Rec.709 renk gamı ve Calibrite ColorChecker Display Pro/Plus kalibrasyon desteği, çekimlerinizin renk doğruluğuyla yüksek kaliteli izlenmesini sağlar.
Kapsamlı Renk
Ninja, seçili Sony, ARRI, JVC, RED, FUJIFILM, Nikon, Panasonic ve Canon log formatlarını destekler. Özel 3D LUT'ları monitore yükleyebilir ve HDR dönüşümünü Log, HLG, PQ veya Dolby Vision formatlarına çıkarabilirsiniz.
HDMI Arayüzü, ProRes RAW Kaydı
Ninja'nın HDMI giriş ve çıkış portları, monitör, kayıt ve oynatma modlarında 60 fps'de kadar DCI 4K videoyu destekler. Belirli kameralarla 3.5K RAW 60 fps çekimleri desteklenir. Ninja ile 55'ten fazla farklı kamera, HDMI üzerinden RAW kaydını 6K'ya kadar 30 fps'e kadar destekler.
4K HDR Oyun Kaydı
Ninja, UHD 4K, HDR ve yüksek kare hızlı oyun yakalama için bağımsız bir sistem olarak yapılandırılabilir. Oyun oynarken kaydedebilir, izleyebilir ve hemen YouTube veya diğer platformlara göndermek için oyununuzu gözden geçirebilirsiniz.
zhiyun crane 4 satın al



İsteğe Bağlı Atomos CONNECT Modülü
Ninja, ayrı olarak temin edilebilen Atomos CONNECT modülü ile C2C, Atomos Edit ve Atomos RemoteView gibi bulut iş akışlarına erişim sağlar. CONNECT modülü, monitör arayüzünüze 12G-SDI bağlantısı, AirGlu kablosuz zaman kodu ve kontrol, Wi-Fi 6 ve GigE Ethernet ekler. Bu, video sinyallerini NDI aracılığıyla canlı yayın platformlarına, özel RTMP/S hedeflerine gönderebilmenizi sağlar. Ayrıca CONNECT modülü kullanarak HDMI'ı SDI'ya ve SDI'ı HDMI'a dönüştürebilirsiniz.
AtomX Cast
AtomX CAST'i kullanarak Ninja'nızı kompakt, tam özellikli bir prodüksiyon stüdyosuna dönüştürün. Bu bileşen, dört adet 1080p HDMI kaynağından gelen gelişmiş çoklu giriş anahtarlama, grafik örtüleri uygulama ve web konferansları ve canlı yayınlar için USB UVC webcam çıkışını kullanma yeteneği sağlar.
SSD Kaydı
Ninja, Atomos Master Caddy II ve Master Caddy III 2.5" sabit sürücü üniteleri ile uyumludur ve bu sürücülere doğrudan kayıt yapma desteği sunar. Ayrıca, ayrı olarak temin edilebilen bir adaptör kullanarak kompakt AtomX SSDmini sürücülere ve CFAST II kartlara kayıt yapabilirsiniz.
Güç Seçenekleri
Ninja'nın arka tarafındaki L-serisi pil tablası, 5.8 ila 7.2V çıkış sağlayan NP-F L-serisi pilleri destekler. Bir USB-C portu, dahil edilen kablo ile 30W PD güç iletimini destekler. Monitörü DC güç kaynakları aracılığıyla çalıştırmak için dahil edilen sahte eliminatörü kullanabilirsiniz.
Kontrol Seçenekleri
Çoklu fonksiyonlu kontrol düğmeleri, sezgisel yerel kontrol için dokunmatik arayüzle birlikte çalışır. Canon ve Sony kameralarında Atomos Açık Standart kullanarak Otomatik HDMI kamera tetiklemesi desteklenir. İsteğe bağlı CONNECT modülü ile Bluetooth ve RF tabanlı uzaktan kumanda kilidi açılabilir. LANC kontrolü ve kalibrasyon, ayrı olarak temin edilebilen bir USB-C'den seri bağlantı kablosu kullanılarak erişilebilir.

zhiyun crane 4 satın al
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.