Insta360 X3 Setler Şimdi Satın Al

Zhiyun'dan Yeni Gimbal Serisi Crane 4

23-09-2023 12:45
Zhiyun'dan Yeni Gimbal Serisi Crane 4

Zhiyun'dan Yeni Gimbal Serisi Crane 4 

Zhiyun CRANE 4, önceki Zhiyun jiroskoplarının tanıdık form faktörünü ve hafif deneyimini korurken yerleşik portre çekimleri için Bluetooth deklanşör kontrolü ve tam çerçeve lensli kameralara yer açan genişletilmiş bir tutamağa sahip özellikler sunar. 360° döndürme, 207° eğme ve 70° yuvarlama dönüşünü yerleşik kontrolleri kullanarak kontrol edebilirsiniz. Her motor üzerindeki denge göstergesi ulaşılması gereken hassas kalibrasyona yardımcı olur. Çift katmanlı hızlı çıkarma plakaları, hem manzara hem de portre yönelimli çekimleri kolaylıkla yapmanıza olanak tanır. 1.22 inç renkli dokunmatik ekran ve Bluetooth destekli kablosuz deklanşör ile ayarlarınızı kolayca kontrol edebilirsiniz. CRANE 4 ayrıca 3200 lüks çıkışa sahip bir yerleşik dolgu ışığı ve ayarlanabilir renk sıcaklığına sahiptir.

CRANE 4'ün yeniden tasarımıyla birlikte, uzatılmış bir kol uzunluğu ve daha güçlü motorlar gelir, bu da jiroskopun DSLR, ayna yansımasız ve kompakt sinema kameralarına tam kare lenslerle uyumunu genişletir. Jiroskop sadece 3.6 lb ağırlığındadır, ancak tam kare lenslerle birlikte Canon EOS 5D Mark IV, Blackmagic Pocket Sinema Kamera 6K Pro, Nikon Z8, Panasonic LUMIX S1H ve Sony a7S III gibi kameraları destekleyebilir. Uyumlu kameraların tam listesi için lütfen Zhiyun web sitesindeki en güncel uyumluluk bilgilerine veya PDF formatında kamera uyumluluk listesine bakın.

Zhiyun CRANE 4 Çift Katmanlı Hızlı Çıkarma, Lens Desteği
Kameranızı CRANE 4'teki çift katmanlı plakalarla verimli entegrasyon ve dengeleme için kamera hızlı çıkarma plakası veya üst hızlı çıkarma plakasına monte edin. Daha ağır tam kare lensler kullanırken alt hızlı çıkarma plakası manzara yönlü taban plakasına kayar ve lens desteği için bir montaj noktası sunar. Üst hızlı çıkarma plakası ise kolayca portre yönlü taban plakasına kayar.

Zhiyun CRANE 4 ile Bluetooth 5.0 Deklanşör Kontrolü
Dahil edilen kamera kontrol kabloları telli deklanşör kontrolü seçeneği sunsa da, gömülü Bluetooth 5.0 deklanşör kontrolünü kullanarak karmaşık kablo bağlantılarından kaçının. Uyumlu kameranızın deklanşörünü kablosuz olarak kontrol edin ve onboard kontroller ve dokunmatik ekran aracılığıyla kayıt işlevini açın/kapatın. Bluetooth uyumlu kameraların tam listesi için lütfen Zhiyun web sitesindeki en güncel uyumluluk bilgilerine veya PDF formatında kamera uyumluluk listesine bakın.
zhiyun crane 4 satın al
Güçlü, Parlak Dolgu Işığı
3200 lux parlaklığı sayesinde dahili 10W dolgu ışığı konuları kolayca aydınlatır. İhtiyaca göre ışığın etkisini yumuşatabilen bir dolgu ışığı difüzörü de dahildir. Işığın CRI değeri 95+ olduğu için doğru ve doğal renkleri çoğaltır. Işığın renk sıcaklığını onboard kontrol tekerleği ile 2700 ila 5500K arasında ayarlayabilirsiniz.

1.22" Renkli Dokunmatik Ekran, Onboard Kontroller
Jiroskop modları arasında Pan Takip Modu, Kilitleme Modu, POV Modu, Takip Modu, Go Modu, Vortex Modu ve Portre Modu arasında geçiş yapın. Diğer çekim özellikleri Panorama, Zaman Atlaması ve Hareket Atlaması içerir. Her eksende denge durumunu gerçek zamanlı olarak kontrol edin. Kurulumunuz tamamen dengelendikten sonra otomatik kalibre edin. Jiroskopun motor torkunu, yumuşaklığını, takip hızını ve joystick hızını ayarlayın. Tetik düğmesi ve ön kadranın işlevini tercihinize göre ayarlayın veya modları değiştirin.

ZY Play Uygulaması
ZY Play Uygulamasını kullanarak iOS veya Android cihazınızdan jiroskobunuzu uzaktan kontrol edin. Uygulamanın özellikleri arasında sanal joystick kontrolü, fotoğraf ve video kontrolü, hareket sensörü kontrolü, zaman atlama, panorama ve firmware güncellemesi bulunur. Jiroskopun gömülü Bluetooth teknolojisi, uygulama bağlantısını kolaylaştırır.

Crane 4

zhiyun crane 4 satın al
crane 4 fiyat


IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.