Insta360 X3 Setler Şimdi Satın Al

Tüm Cihazlara Uyumlu Mikrofon Seti İphone ve Android

18-09-2023 17:28
Tüm Cihazlara Uyumlu Mikrofon Seti İphone ve Android
Yeni bir mikrofon almak istiyorsunuz ve bu mikrofonu kamera, cep telefonu, tablette ve her yerde kullanmak istiyorsunuz. Genellikle çoğu mikrofonun girişleri farklıdır. Alacağınız mikrofonun alıcısının da buna göre almanız gerekmektedir. Ancak boya buna bir çözüm buluyor ve boyalink modelini sizlerin beğenisine sunuyor.

BOYALINK'ın TX sistemi, geniş bir cihaz yelpazesiyle uyumlu olan hep bir arada bir depolama çözümü sunar. USB-C, Lightning ve 3,5 mm TRS bağlayıcıları ile, yaygın olarak kullanılan akıllı telefonlar, kameralar ve dizüstü bilgisayarlarla kolayca bağlantı kurulabilir. Bu çok yönlülük, vloglar, röportajlar, canlı yayınlar ve daha fazlası dahil olmak üzere çeşitli kayıt senaryoları için ideal bir seçenek yapar. İçerik oluşturucusu veya profesyonel bir kayıt sanatçısı olun, bu sistem farklı kayıt ihtiyaçlarınızı karşılamak üzere tasarlanmıştır.

30 Saat Pil Ömrü
BOYALINK'ın TX sisteminin dikkat çeken özelliklerinden biri etkileyici pil ömrüdür. Sistem kendisi en fazla 10 saat sürekli kayıt yapabilirken, şarj kutusu tam iki tam şarj döngüsü sağlar ve kullanım süresini inanılmaz maksimum 30 saate kadar uzatır. Bu uzatılmış pil ömrü, uzun kayıt seansları için sisteme güvenebileceğiniz anlamına gelirken güç tükenme endişesi taşımadan rahatlık ve huzur sunar, özellikle önemli etkinlikler veya uzun kayıt seansları sırasında.

Geliştirilmiş Ses Kalitesi ve Esneklik
BOYALINK'ın TX sistemi, ses kalitesini iyileştiren ve kayıt sırasında daha büyük esneklik sunan birkaç özellik sunar. Dikkat çeken bir özellik, TX verici üzerindeki "+-" düğmelerini aynı anda basarak kolayca etkinleştirilebilen gürültü azaltma fonksiyonudur. Bu fonksiyon, istenmeyen gürültüyü etkili bir şekilde azaltır, daha net ve temiz ses çıkışına yol açar. Ayrıca, sistem, omnidireksiyonel ses desteği ile birden fazla kişiden ses yakalamanıza izin veren çift kanallı kaydı destekler. Ayrıca, sistem, optimal ses kalitesi için mikrofon kazanç seviyesini ayarlamanıza olanak tanıyan 0-6 Seviye Kazanç Kontrolü ile özelleştirme seçenekleri sunar. Dahası, seçilebilir MONO ve STEREO fonksiyonları, son ürün sırasında daha fazla kontrol sağlayarak ses çıkışı üzerinde daha fazla esneklik sunar.

 
Boyalink
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.