Insta360 X3 Setler Şimdi Satın Al

Manfrotto MT055CXPRO4 Carbon Fiber Tripod

Manfrotto Türkiye Resmi Distribütörü Garantili
Liste Fiyatı
21.900,00 TL
%12
Satış Fiyatı
19.206,30 TL
Havale Fiyatı
18.726,14 TL
Saat 16:30'a kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!
EAN / GTIN
8024221623239

Manfrotto MT055CXPRO4 Carbon Fiber Tripod


 


Genel Özellikler

 

• 90° orta boru sistemi sayesinde yeni perspektiflerden fotoğraf çekin

• Kolay kurulum için Quick Power Lock (QPL) Hızlı Güç Kilidi

• Daha mükemmel hareket için yeni bacak açı seçicileri

• Güçlü karbon fiber yapı

• Ek aksesuarlar takabilmek için Easy Link (Kolay Bağlantı) yuvası

 

Yerine Geçmiştir: 055CXPRO4

Yeni karbon fiber 055 serisi 4 bölümden oluşan, hafif yapılı maksimum denge ve sağlamlık sunan; Daha iyisini isteyen isteyen fotoğrafçılar için tasarlanmış mühendislik şaheseridir!

%100 karbon fiber tüpler ve yeni geliştirilen QPL sistemi sayesinde sertlik ve dayanıklılık arttırarak titreşimi emer bu sayede her türlü iklim koşulunda ekipman stabilize halde kullanılabilir. Karbon fiber tüpler ve magnezyum dökümlerin bileşimi eşdeğer alüminyum modellerine göre daha güçlü ve hafiftir.

Temel Özellikler :

Manfrotto MT055CXPRO4 tripoda ait en önemli özellik orta borunun dikey ya da yatay eksende 90 ° çevrilebilir.

Çok yönlü tasarımı ile birleşen ergonomik tasarımı kullanıcısına üst düzey performans sunar.

Dikey veya yatay pozisyonlar arası geçiş yaparken kameranızı sökmenize gerek kalmaz çünkü boru çıkarılmadan yön değiştirilebilir.

Bacaklar Quick Power Lock özelliği sayesinde tek harekette kilit üzerine bastırarak üç aşamada bacak 90 ° açıya getirilebilir. QPL özelliği sayesinde bacak kilitleri daha güçlü ve daha rahat kullanılır. Tek el ve tek hareket ile kilitleme ve serbest bırakma mümkündür.

Sezgisel ve ergonomik bacak ayarı bağımsızlık ve sağlam konumlandırma özgürlüğü verir. Her bir bacak birbirinden bağımsız olarak ayarlanabilir.

Manfrotto MT055CXPRO4 Çekimlerde hassas kontrol sağlayan ayarlanabilir orta boru üzerinde yer alan su terazisi sayesinde güvenle çekim ayarları kontrol edilebilir. Stüdyo malzemelerini bağlayabileceğiniz adaptör girişi mevcuttur.

 TEKNİK ÖZELLİKLER

Ağırlık2100 gToplama / Seri055MalzemeKarbon fiberGüvenlik Yükü Ağırlığı9 kgBacaklar Boru Çapı29,2, 24,8, 20,4, 16 mmBacak Bölümleri4Bacak açıları25 °, 46 °, 66 °, 88 °Üst Bağlantı Vidası3/8 ″ vidaMin yükseklik9 cmMaksimum yükseklik170 cmMaksimum Yükseklik (Orta Sütun Aşağı)140 cmKapalı uzunluk54 cmÜst Disk Çapı60 mmSu Terazisi Sayısı1Taşıma Çantası DahilYokOrta BoruhızlıRenkSiyahKolay BağlantıEvetBacak türüTek SıralıBacak kilidi türüMandallı KilitMaksimum Çalışma Sıcaklığı60 CMinimum Çalışma Sıcaklığı-30 C
 
Manfrotto MT055CXPRO4 karbon tripod kararlılıktan ödün vermeyen hafif bir ürün. 055CXPRO4 tripod, yetenekli  90° orta boru mekanizmasına sahip.  Manfrotto tarafından dayanıklı ve hafif karbon fiber malzemeyle İtalya'da üretilmiştir.
 
055CXPRO4'ün ayakları olağanüstü güçlü ve QPL, Hızlı Güç Kilidi sayesinde ayarlamak ve uzatmak kolay. Bu dirençli kilitleme mekanizması, her bacak kademesini açar veya kilitler.  Böylece ayak uzunlukları rahatça belirlenir. Gücü yaratma, tripodu düzgün konumlandırma göreviyse ergonomik bacak açısı seçicilerinin. İç içe geçen 4 bacak kademesiyle tripod oldukça taşınabilir.
 
Tripodun 90° yatabilen orta boru mekanizması metal üst bölümde gizlenir. Belirtilen tasarım, ürünü kompakt yapıya kavuştururken benzersiz sabitlik sunar. Orta boru yatay veya dikey yönde hızla uzatılabilir. Yeni perspektiflerden çekim yapma ve kişisel tarzınızı sergileme özgürlüğünüz daha fazla. Pozisyon değiştirirken ekipmanı tripodun üstünden almaya gerek yok. Bazen saniyelerden tasarruf etmek gerekir. 055CXPRO4'ün su terazisi orta boru etrafında serbestçe dönebilir. Çekimde su terazisi her zaman göz önünde.  Dolayısıyla tripodunuz daima düzgün. Üründe ayrca yansıtıcı veya LED ışık gibi pek çok fotoğraf, video aksesuarını  eklentiler aracılığıyla bağlayacak Easy Link yuvası  bulunur. Böylece tripodu kullanışlı, taşınabilir bir stüdyoya dönüştürebilirsiniz.
Malzeme : Karbon Fiber
Taşıma Kapasitesi : 9 kg
Ağırlık : 2-3 kg
Maksimum Yükseklik : 150-180cm
Minimum Yükseklik : 0-30 cm
Eğilebilir Tripodlar : Var
Bu ürün hakkında ilk yorumu siz yapın !
Ürün hakkında henüz soru sorulmamış.
Manfrotto MT055CXPRO4 Carbon Fiber Tripod Manfrotto MT055CXPRO4 Carbon Fiber Tripod fiyat, inceleme ve kapsamlı teknik detaylarıyla Novafotograf.com’dan hızlıca sipariş verin! 101MT055CXPRO4
Manfrotto MT055CXPRO4 Carbon Fiber Tripod
Polaroid
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.