Insta360 X3 Setler Şimdi Satın Al

Lowepro Adventura TLZ 20 II Omuz Çantası

Lowepro Türkiye Resmi Distribütörü Garantili
Satış Fiyatı
762,71 TL
743,64 TL
Saat 16:30'a kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!
EAN / GTIN

Lowepro Adventura TLZ 20 II Fotoğraf Makinesi Çantası  

 

 

Lowepro Adventura bugün en çok satan kompakt DSLR fotoğraf makinesi çanta modellerindendir. Kolay ve rahat kullanımı nedeniyle tercih edilen Adventura artık kompakt toploading kameralar için ADVENTURA TLZ modelini üretiyor LCD çizilmelere karşı koruyucu iç kaplama, dayanıklı dış yüzey ile ekipmanınızı korurken, hafif ve kompakt yapısıyla kolayca taşınabilen seyahatlerinize eşlik edecek vazgeçilmez koruyucunuz oluyor.

 

Kompakt boyutu bugün en çok satan kompakt DSLR kitler için idealdir. Fermuar yapısı ve koruyucu kapak ile toz ve neme karşı ekipmanı korur. Ped destekli iç yapı ile sarsıntılara ve darbelere karşı koruyucudur.Çıkarılabilir omuz askısı, entegre kemer halkası ve yastıklı el sapı ile çoklu taşıma seçeneklerine sahiptir.Fermuarlı ön cep’e aksesuarlar ve hafıza kartı konulabilir.

Kapasite: Kompakt DSLR ile kompakt zoom lens eklenebilir(18-55mm f/3,5); kablolar, filtreler yada ekstra pil, hafıza kartı, kamera askısı, küçük aksesuarlar yada kişisel eşyalar.

 

Teknik Özellikler
 Renk Siyah
 İç Ölçüler 13.5 x 8.6 x 13.5 cm 
 Dış Ölçüler 14.5 x 10.8 x 14.8 cm
Ağırlık
0.2 kg
 

 




Bu ürün hakkında ilk yorumu siz yapın !
Ürün hakkında henüz soru sorulmamış.
Lowepro Adventura TLZ 20 II Omuz Çantası Lowepro Adventura TLZ 20 II Omuz Çantası en iyi fiyat ve en iyi satıcı olan Novafotograf.com’dan alın avantajlı çıkın! LP36868-0WW
Lowepro Adventura TLZ 20 II Omuz Çantası
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.